Dans workshops op locatie boeken

Dans workshops op locatie
Indien u geïnteresseerd bent in onze workshops , dan is er ook een mogelijkheid om dit te boeken op uw eigen locatie. Denk bijvoorbeeld aan een buurtfeest die een oppepper kan gebruiken of een communie feest waar u extra entertainment wilt voor de kinderen. Ook voor volwassenen bieden wij workshops aan. Elke gewenste stijl is te boeken vanaf 60 minuten.

 

Kosten vanaf €125,- per 60 minuten.
Indien u een reeks workshops boekt dan rekenen wij een lager tarief.

Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier! 

Workshops op scholen en naschoolse opvang

Naast de reguliere danslessen in onze dansstudio in Leidschendam-Voorburg, bieden wij ook workshops aan op scholen en naschoolse opvang aan. Als u ook interesse heeft in één van onze workshops dan kunt u via het contact formulier contact opnemen.

Wij bieden workshops aan in alle dansstijlen.  Een aantal voorbeelden staan hieronder. Dit kan éénmalig zijn of les blokken van bijvoorbeeld 6 á 10 weken.

Workshop boeken op onze locatie

Indien u zelf een workshop wilt boeken op onze locatie dan is dit mogelijk. U kunt kiezen uit een groot aanbod dansstijlen. Leuk als bedrijfsuitje of familie dag.
Wij bieden de volgende dansstijlen:

  • Urban - Hiphop en streetdance
  • Dance workout of dance bootcamp
  • Salsa - bachata of latin
  • Zumba
  • Moderne dans of klassiek dansles

Wij bieden verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een flashmob creëren en opnemen. Vraag hier naar de mogelijkheden!